Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 75 g de harina
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Ajoblanco
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de miga de pan blanco (del día anterior) remojada en agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de jerez añejo
- 250 g de agua
Pan
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de agua caliente (para el horno)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3270 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 137.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1sa
Pan de café con pasas
2u. 45min
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan de soda irlandés
35 min
Pan de soda
35 min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3u.
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 godz. 50 min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30 min