Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 350 g de harina de repostería
- 1 cucharadita rasa de sal
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de mantequilla fría (en trozos pequeños)
- 60 g de manteca de cerdo fría (en trozos pequeños)
- 70 g de agua fría
Relleno
- 500 g de cerezas
- 500 g de albaricoques frescos maduros
- 50 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita rasa de canela molida
- 20 g de maicena
- 3 cucharadas de leche (para sellar los bordes y pintar la masa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 202.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de pera
9 Std.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Pasteles de manzana en vaso
1h
Rosca de carnaval
2h 10min
Pastel de cereza
1h 10 min.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13 Std.
Stollen de chocolate
2 Std.
Bizcocho de manzana
1h
Pastel de crêpes con mousse de mango
5sa 20 dk
Strudel de manzana
1h 20min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h
Tarta de cerezas
2 Std.