Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 120 g de harina
- 75 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
Pan de maíz
- 250 g de harina de maíz
- 130 g de harina de fuerza
- 270 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 12 - 15 cubitos de hielo
Piquillos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
Sardinas
- 16 sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2243 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 33.77 g
- Koolhydraten
- 48.24 g
- Vetten
- 23.06 g
- Vezels
- 3.39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan rústico de cúrcuma
9u. 30min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1ωρ.
Pan rústico
2 Std.
Pan básico
3 Std. 45 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Masa madre de trigo
96h
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h