Compatibele versies
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 561 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensaimadas individuales
9 Std.
Menú: Bullabesa
1 godz. 5 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 godz.
Bricks de patata con yema
2h 20min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15min
Mantequilla de aceite
1 godz. 5 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
14 godz. 50 min
Mantequilla Suzette
5 min
Napolitanas de crema
4h 45min
Claras montadas
5 min