Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 1 tomate maduro (100-120 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan blanco (20-30 g), preferiblemente de pan candeal del día anterior
- 100 g de pimiento rojo en tiras
- 50 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 1 trozo de guindilla roja
Cobertura
- 4 endibias en rodajas
- 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1541 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Coca de morcilla
1h 10min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de llanda
40min
Asado de frutos secos
30min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Alcachofas a la romana
50min
Horchata
8 Std. 10 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15 min
Masa para cocas
1h