Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de fuerza
-
15
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de azúcar
- 70 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de queso provolone en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 guindilla fresca
- 400 g de hojas de acelgas (lavadas y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 100 g de pasas sin semillas (previamente hidratadas en agua templada)
- 100 g de aceitunas negras sin hueso cortadas por la mitad
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2100 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 15.31 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 26.18 g
- Vezels
- 4.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de verduras asadas
2 Std. 25 Min
Pizza armenia (lehmeyun)
1h 30min
Pizza marinera
1h 40 min
Pizza de patata con verduras
1h 45 min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Lasaña vegetal de pasta fresca al huevo
30 Min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1h 30min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40 min
Cassata siciliana
6hod. 30min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45 min