Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de arroz (p. ej. arroz integral, blanco de grano largo o una mezcla)
-
80
g de mijo en grano
of 80 g de quinoa en grano - 40 g de garbanzos secos
- 20 g de azúcar de caña integral
- 140 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 4 cucharadas de psyllium (20 g)
-
1
cucharadita rasa de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
of 15 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas - 1 cucharadita colmada de sal
- 40 g de semillas variadas (p. ej. sésamo, pipas de girasol, lino)
- 400 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de sidra
- 2 huevos grandes (L)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 743 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.75 g
- Koolhydraten
- 27.86 g
- Vetten
- 5.23 g
- Vezels
- 2.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan de molde sin gluten
14h
Pastas de almendra sin gluten
1hod.
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 Std.
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min