Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
- 3 huevos
- 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de psyllium
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 3.81 g
- Koolhydraten
- 32.49 g
- Vetten
- 10.14 g
- Vezels
- 3.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de huevo (sin gluten)
1sa 40 dk
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Masa sablé sin gluten
1h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Scones sin gluten
30min