Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
- 3 huevos
- 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de psyllium
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 3.81 g
- Koolhydraten
- 32.49 g
- Vetten
- 10.14 g
- Vezels
- 3.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 godz. 45 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14ωρ.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Scones sin gluten
30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min