Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz certificada sin gluten
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 50 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 250 g de agua con gas
- azúcar glas casero o certificado sin gluten (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1177 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 6.36 g
- Koolhydraten
- 40.07 g
- Vetten
- 10.66 g
- Vezels
- 1.16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortitas sin gluten
40 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 godz. 50 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 Std. 30 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.