Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 100 g de harina de maíz certificada sin gluten
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 50 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- ½ cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
- 250 g de agua con gas
- azúcar glas casero o certificado sin gluten (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1177 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 6.36 g
- Koolhydraten
- 40.07 g
- Vetten
- 10.66 g
- Vezels
- 1.16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Cookies de chocolate (sin gluten)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan exprés sin gluten
1ωρ.
Magdalenas con corazón de mermelada (sin gluten)
50 λεπτ.
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5ωρ.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1ωρ. 20 λεπτ.
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2 godz. 30 min
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Tortitas sin gluten
40 Min