Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra, para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 3.02 g
- Koolhydraten
- 50.11 g
- Vetten
- 5.73 g
- Vezels
- 3.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan de molde sin gluten
14sa
Piadinas sin gluten
45 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Bagels sin gluten
1h 50min
Scones sin gluten
30 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 godz. 50 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1h 15 min