Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espárragos blancos
- 500 g de agua, para el Varoma
- 200 g de espárragos blancos
- jugo de limón amarillo, al gusto
Costra de parmesano
- 100 g de queso parmesano
- 60 g de pan molido
- 1 limón amarillo, solamente la ralladura
Pollo empanizado
- 4 pechugas de pollo, sin hueso, ni piel
- harina de trigo, para empanizar
- 1 huevo, batido para empanizar
Crema de limón
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 limón, solamente la ralladura
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g corazones de alcachofa, fileteados
- hojas de albahaca frescas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2731 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 71 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo en salsa de cacahuate
15 Min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30min
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Ensalada de pepino, aguacate y garbanzos crujientes
45min
Ensalada de pollo, durazno y espinacas con nueces
20 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1h
Pescado con salsa de morrón
45min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min