![Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2a617f4d-4ef1-4aa4-ba43-fb6bb589ac83/Derivates/9838327a-5476-4a7e-945d-a5895dc4dd8f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 200 g de hojas de espinaca fresca, en trozos
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo, en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Crema de calabacita
25 menit
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Sopa de brócoli
15 min
Verduras al vapor
45min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 menit
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1 Std. 55 Min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1j
Crema de calabaza con raviolis
35min