![Crema de coliflor y bacalao con verduras Crema de coliflor y bacalao con verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AEF2FD1-73D0-4851-A5E8-1433DEE7A8EC/Derivates/61ABFDA4-AD5C-44AD-9FDE-F2C86B7EE990.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao con verduras
- 750 g de bacalao desalado
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 500 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 300 g de cebolla, en rodajas
- 120 g de pimiento verde, en tiras
- 120 g de pimiento rojo, en tiras
- 35 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
Crema de coliflor
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 150 g de cebolla
- 200 g de poro, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de coliflor, en floretes
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1499 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de brócoli
45 Min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 Min
Crema de verduras
35 min
Crema de habas con chorizo y romero
45 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Sopa de chícharo y tocino
30 Min
Crema de coliflor con piñones
40 min
Sopa de apio
50 min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de calabacita
25 min