Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao con verduras
- 750 g de bacalao desalado
- 1 pizca de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de paprika
- 500 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 300 g de cebolla, en rodajas
- 120 g de pimiento verde, en tiras
- 120 g de pimiento rojo, en tiras
- 35 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de sal
Crema de coliflor
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 150 g de cebolla
- 200 g de poro, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de coliflor, en floretes
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1499 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Crema de calabacita
25min
Crema de coliflor con piñones
40 min
Lasaña de berenjena
1 godz.
Hummus de betabel
30 min
Sopa de betabel con tostada gourmet
50 min
Alcachofa de Jerusalén flotante
40 min
Pan vegetariano con gravy
1 Std. 20 Min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Mole de huitlacoche
20 min
Crema de poro a la naranja
25min
Nieve de guanábana y mango
5h