Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3507 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con chorizo
1h 30min
Salsa boloñesa
35 Min
Lentejas
1h 30min
Sopa de acelgas con quinoa
1 Std.
Pollo al horno
2 Std.
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Aguacates rellenos de jaiba
1 Std.
Calamares guisados
50 Min
Salmón Soufflé
1 Std.
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 Std. 40 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 Min
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25 min