Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 220 g de agua, temperatura ambiente
- 1 cdita de azúcar
-
20
g de levadura fresca, en trozos
of 2 cdita de levadura seca instantánea,(8 g) - 400 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
Recubrimiento y horneado
- 100 g de pimiento amarillo, cortado en cuartos, sin semillas ni membranas
- 100 g de pimiento rojo, cortado en cuartos, sin semillas ni membranas
- 80 g de champiñón blanco fresco enteros, sin el tallo (aprox. 5-6 champiñones)
- 120 g de cebolla morada pelada, cortada por la mitad verticalmente (1 cebolla pequeña)
- 100 g de calabacita, aproximadamente media calabacita, sin pelar, lavado y sin el extremo.
-
200
g de queso mozzarella, rallado
of 200 g de queso rallado para la pizza (ver consejo) - 200 g de jitomate triturado, enlatado
- 2 - 3 pizca de sal, al gusto
- 2 - 3 pizca de pimienta negra molida, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2731.4 kJ / 652.8 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 89.7 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1043.6 mg
Alternatieve recepten
Crema de elote
20 Min
Bowl de arroz con salmón fresco
40 dk
Salsa de chile de árbol
10 Min
Fideos con salsa boloñesa
Geen beoordelingen
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35 dk
Chiles rellenos en frío
1 Std. 25 Min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 Min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1sa
Salsa de chile de árbol seco
20 Min
Waffles belgas
1sa 30 dk
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 godz. 20 min