Compatibele versies
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hongos porcini deshidratados (ver tip)
- 50 g de echalot, en mitades
- 70 g de jitomate deshidratado en aceite, con todo su aceite
- 150 g vino blanco seco
- 150 g agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 250 g de alcachofas
- 100 g chícharo congelado
- 200 g haba, congelada
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 4 filetes de res (de entre 2.5 y 3 cm de grosor)
- 4 cdas de aceite vegetal
- 2 cdas de mantequilla sin sal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita tomillo fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1152 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 11.9 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1h 50min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Sopa de almendra y ajo
40min
Pan plano arcoíris
50min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Crema de camarón
45min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20min
Ensalada de bacalao con apio y tomates con vinagreta al vacío TM6
1h 15min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 Min
Sopa fría de coliflor
5 godz.