Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas
- 4 berenjenas medianas, cortadas por la mitad a lo largo
- 3 cdas de aceite de oliva extra virgen
Relleno
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 6 jitomates guaje, cortados por la mitad y sin semillas
- 400 g carne de cordero limpia en cubos de 3 cm, semicongelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de canela en polvo
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita pimienta negra molida
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 10416 kJ / 2480 kcal
- Eiwitten
- 192 g
- Koolhydraten
- 176 g
- Vetten
- 120 g
- Vezels
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de verduras
35 min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1 Std.
Crema de coliflor con piñones
40 Min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50 Min
Tarta de nueces pacanas
Keine Bewertungen
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3 godz. 40 min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30min
Rollo de carne bajo en sodio
1 Std.
Salsa 4 Quesos vegana
10 Min
Col rellena en salsa agridulce
3 Std. 30 Min
Salsa de manzana y arándano
30min