Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Berenjenas
- 4 berenjenas medianas, cortadas por la mitad a lo largo
- 3 cdas de aceite de oliva extra virgen
Relleno
- 15 g de hojas de perejil fresco
- 6 jitomates guaje, cortados por la mitad y sin semillas
- 400 g carne de cordero limpia en cubos de 3 cm, semicongelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 cdas de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de canela en polvo
- ½ cdita de paprika
- ½ cdita pimienta negra molida
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 10416 kJ / 2480 kcal
- Eiwitten
- 192 g
- Koolhydraten
- 176 g
- Vetten
- 120 g
- Vezels
- 56 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min
Pasta quebrada
5min
Ate de membrillo
1h 45min
Linguini frutti di mare para 2
40min
Olla caliente tailandesa
1h 30min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Brioche vegano de pasitas sin gluten
1h 15min
Garbanzos con Bacalao
30min
Hojaldre de romeritos
2 godz.
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Almendras o avellanas picadas gruesas (200-300 g)
5min