Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 1 diente de ajo, pelado
- 2 ramitas de albahaca (sólo las hojas) y un poco más para decorar
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tocino, en cubos (1 cm)
-
400
g de calabaza almizclera (butternut squash), en trozos (2-3 cm)
of 400 g de kabocha, en trozos (2-3 cm) - 100 g de papas, peladas y en trozos 2-3 cm
- 800 g de agua
- 1 ½ cubos de caldo de verdura
- 1 - 2 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 - 2 pizca de sal, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 250 g de ravioles de 3 minutos de cocción (ver tip)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1695 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1577 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de calabacita
25min
Lentejas con res y plátano macho
45min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Puré de papa y poro
40min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Risotto falso de cebada con pescado blanco
1h 5min
Puré de camote
40min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30min