Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas, en rebanadas
- 500 g de pasta fresca consulte la sección de Básicos
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 zanahoria
- 40 g de aceite de oliva
- 1000 g de jitomate, en trozos
- 10 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 200 g de mozzarella, rebanado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2326 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 godz.
Lasaña vegetariana
1h
Berenjenas a la parmesana
1h 20min
Coliflor gratinada
55min
Bases: bechamel vegana, lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2h 20min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1h
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Lasaña de espinaca y queso
2 Std. 45 Min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Croquetas de coliflor
35min
Coliflores gratinadas
25 Min