Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g de agua
of 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, del tamaño de un durazno
- Voeding
- per 100 gramo
- Calorieën
- 354 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 dk
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 menit
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 menit
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 menit
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 menit
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 menit
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min