Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g agua
- 8 rebanadas de berenjena, cortadas a lo largo de 3-5 mm de grosor, (aprox. 20 g c/u)
- aceite de oliva, el necesario
- 2 - 4 pizca sal, o al gusto
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de aceite de oliva
- 250 g de jitomate triturado
- 1 cdita de orégano seco
- 4 rebanadas de jamón, (aprox. 100g en total), cortadas por la mitad
- 120 g de queso mozzarella fresco, en rebanadas (0.5 cm)
- 3 hojas de albahaca frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Ensalada de coliflor y papa
30 Min
Gratinado de pescado y camarones
1h 30min
Ensalada de arroz
1 Std.
Coliflor gratinada
55min
Ensalada de lentejas y berros
1 godz. 25 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Atún con salsa Vierge
50 min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1 Std.
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Pescado con salsa de morrón
45 Min