Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estofado de cerdo
- 100 g de cebolla blanca, cortada en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g carne de cerdo, sin hueso, sin piel, cortado en trozos (3 cm)
- 1 ramita de tomillo fresco
- 250 g de agua
- 250 g de vino de oporto
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
-
30
g de fécula de maíz
of 30 g de harina de trigo - 120 g de ciruela pasa deshuesada
- 1 cda de vinagre
Puré de coliflor
- 30 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 1 echalot
- 40 g de mantequilla sin sal
- 400 g de coliflor, cortada en trozos (2-3 cm)
- 100 g de papa, pelada, cortada en rebanadas (0.5 cm)
- 120 g de agua
- 60 g de leche
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3267.5 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 594.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo al horno
1 godz. 35 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Stroganoff de res TM6
1h
Boeuf burguignon
1h 10min
Cerdo con crema de hinojo y puré de verduras
1h
Estofado de res TM6
4h
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6h 45min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min