![Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6 Sopa de alubias, calabaza y coco en cocción lenta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e206d71f-22f6-42b6-9548-d64db5be3d60/Derivates/bb49066d-3f91-4b9d-84a9-217bd5661e2d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de alubias secas
- agua, la necesaria para remojar las alubias
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
- 150 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 70 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 2 cdita de comino en polvo (optioneel)
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 450 g de calabaza amarilla, en trozos (3-4 cm)
- 600 g de leche de coco
-
pan campesino, en rebanadas y tostado
of crutón, para servir - 1 cda de pepitas de calabaza, tostadas para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 min
Crema de espinaca
25 min
Sopa de apio
50min
Crema vegana de acelgas
30 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Sopa de coliflor y garbanzos
50min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min