Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de alubias secas
- agua, la necesaria para remojar las alubias
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
- 150 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 70 g de rama de apio, en rebanadas (1 cm)
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
of 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 2 cdita de comino en polvo (optioneel)
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 450 g de calabaza amarilla, en trozos (3-4 cm)
- 600 g de leche de coco
-
pan campesino, en rebanadas y tostado
of crutón, para servir - 1 cda de pepitas de calabaza, tostadas para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 898 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 639 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles al horno con verduras
30 menit
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 Min
Pastel de vainilla vegano
1 Std. 30 Min
Sopa de frijol con quinoa
1j
Frijoles charros
25 menit
Sopa fría de coliflor
5h
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 menit
Crema vegana de acelgas
30 menit
Frijoles negros
25 menit
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 menit
Sopa italiana de papa
50 Min
Crema de espinaca
25 menit