Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Queso fresco (paneer)
- 1500 g de leche entera
- 4 cdas de vinagre blanco
Curry de espinaca
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- 50 g de cebolla, en trozos
- 15 g de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 20 g de mantequilla sin sal, em cubos
- 100 g de crema (18% grasa)
- 400 g de hojas de espinaca fresca
- sal marina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- jugo de limón amarillo, al gusto
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado Africano occidental de maní
50min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Dal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Sándwich con salsa de falafel y cilantro
45min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Elotes cremosos
30min
Sopa de berenjena asada
40min
Arroz Persa con eneldo y granada
40min
Coliflor tikka masala
30min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2 Std. 40 Min
Garam masala - Subcontinente indio
5min