Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garam masala
- 2 cdas de pimienta negra entera
- 2 cdas de semillas de cilantro
- 1 cda de semillas de comino
- 1 cdita de clavo de olor, molido
- 1 cda de chile en polvo
- 1 cda de cúrcuma en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cda de cardamomo en polvo
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de canela en polvo
- ⅓ cdita de nuez moscada en polvo
Tikka masala
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
-
60
g de ghee, mantequilla clarificada, en trozos
of 60 g de mantequilla sin sal, en trozos - 800 g de jitomate triturado
- 1 ½ - 2 cditas concentrado de caldo de verduras en polvo
-
1
cda de azúcar morena
of 1 cda de azúcar - ⅓ cdita de sal
- 450 - 500 g de coliflor, en trozos (3cm)
- 350 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 50 - 80 g de yogur natural
- crema, 30% de grasa mín, para rociar
- hojas de cilantro, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2018.9 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 990.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor tika masala
30min
Falafel
1h 30min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Curry de lentejas con coliflor rostizada en cocción lenta TM6
16 Std.
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Garam masala
5min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50min
Curry verde thai vegetariano
35min
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Estofado picoso de berenjena
30min
Curry de lentejas (dahl)
30min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min