Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garam masala
- 2 cdas de pimienta negra entera
- 2 cdas de semillas de cilantro
- 1 cda de semillas de comino
- 1 cdita de clavo de olor, molido
- 1 cda de chile en polvo
- 1 cda de cúrcuma en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cda de cardamomo en polvo
- 1 cdita de jengibre en polvo
- 1 cdita de canela en polvo
- ⅓ cdita de nuez moscada en polvo
Tikka masala
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
-
60
g de ghee, mantequilla clarificada, en trozos
of 60 g de mantequilla sin sal, en trozos - 800 g de jitomate triturado
- 1 ½ - 2 cditas concentrado de caldo de verduras en polvo
-
1
cda de azúcar morena
of 1 cda de azúcar - ⅓ cdita de sal
- 450 - 500 g de coliflor, en trozos (3cm)
- 350 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 50 - 80 g de yogur natural
- crema, 30% de grasa mín, para rociar
- hojas de cilantro, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2018.9 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 990.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.
Curry de espinaca y queso fresco
13h
Garam masala
5 min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Coliflor tika masala
30 Min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass TM6
1 Std. 20 Min
Ramen de curry rojo con pollo
35 min
Masala chai (té chai)
20min