![Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0fbb8b99-d19e-462c-a799-f1ac60ba211e/Derivates/706df00f-055f-4e75-b13d-af279ad06529.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 84 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 menit
Elotes con mantequilla picante
50 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 menit
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min