Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa verde
- 300 g de tomates verdes en trozos
- 30 g de chile jalapeño fresco (en trozos, sin semillas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 40 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal
Carnitas de atún
- 200 g de cebolla en trozos
- 550 g de atún fresco sin piel ni espinas, en dados de 3 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de mejorana seca
- 20 g de zumo de naranja
-
8
tortillas de maíz (optioneel)
of 8 tortillas de trigo (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1253 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Carnitas
50 min
Tostadas de picadillo
1h 10min
Pacholas de pollo con ensalada
40 min
Pacholas
35 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min
Hongos al pastor
20 min
Tlacoyos de nopal
30 min
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40 min
Flautas ahogadas
1 godz.
Pancita de hongos
1 godz.
Chilaquiles divorciados
1 godz.