Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g de agua
of 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 559 kJ / 134 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 354 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Huevos duros (6 piezas)
20min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min