Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 4 filetes de atún de 200 - 250 g cada uno
- 1 cucharadita de aceite de sésamo
- el zeste de un limón
- 2 pellizcos de jengibre fresco rallado
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa de mango
- 75 g de chalotas
- 75 g de pimentón rojo cortado en dos
- 40 g de vinagre de arroz
- 40 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 150 g de pulpa de mango con azúcar
Quinoa y atún sellado
- 1000 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 200 g de quinoa lavada
- 40 g de cranberries deshidratados
-
40
g de maní sin sal picado
of 40 g de almendras laminadas picado - 20 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2524 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 28.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de pasta con pollo, arvejas y salsa de palta
35 min
Rollo de Seitán Relleno con Arroz al Champán
1 Std. 45 Min
Huevos turcos servidos con tostadas y ensalada verde TM6 (Pelar)
30min
Espuma helada de limón y menta
7 Std. 30 Min
Pisco sour
10 Min
Sándwich de pulled pork
5 Std. 50 Min
Crema ácida
5 min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50 Min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 Min
Pebre
20min