Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 212 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 28 g
- Natrium
- 422 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20p
Vegetales gratinados con queso azul
1h 30min
Empanadas de papa y betabel con salsa de yogur TM6 (Pelar)
1h
Ensalada Thai
10p
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50 Min
Ensalada de pera con pesto de menta
10p
Ensalada de garbanzos
20p
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40p