Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g costillas de cerdo
- 60 g de vino blanco
- 15 g de chorizo
- 15 g de tocino ahumado
- 6 dientes de ajo
- 5 hoja hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 rama de cilantro
- 1 cucharada de sal gruesa
Para las habas
- 140 g de cebolla
- 10 g de ajo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 jitomate
- 4 hojas de laurel, secas
- 50 g de tocino ahumado, en rebanadas
- 30 g de chorizo, en rebanadas
- 50 g de moronga, en rebanadas
- 800 g de agua
- 30 g de perejil fresco, en rama
- 250 g de habas frescas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 2562 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicón de conejo
1h 30min
Bolas de papa
1h
Chuletas de cerdo con ensalada de manzana Al vacío
2ωρ. 40 λεπτ.
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Sopa de chícharo
1h 30min
Caldo loco huasteco
1h
Pasta Navideña con rajas y jitomate
30min
Puchero
1h 40 min
Berenjenas rellenas de carne deshebrada
1h
Spaghetti alla putanesca
40min