Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 dientes de ajo
- 110 g de chile cuaresmeño, en trozos
- 150 g de zanahoria
- 100 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla de cambray
- 1 cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de mejorana
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 hoja de laurel seca
- ⅛ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de jugo de naranja
- 600 g de agua
- 150 g de vinagre
- 2 cucharaditas de sal
- 150 g de coliflor, en arbolitos
- 1000 g de codornices limpias (8 piezas)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 598 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Conejo a la cazadora
50 min
Salpicón de conejo
1h 30min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Crema Vychissoise con camarones
2h 30 min
Pipián de acuyo
20min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55min
Mole de olla
35 min