Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en cuartos
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 350 g de papa, en rebanadas (5-7 mm)
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 20 g de agua
- 500 g de bacalao desalado, en trozos (3 cm)
- 2 cdas de pan molido
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate triturado en lata
- 1 cdita de sal
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- ½ cdita de orégano seco
- aceitunas verdes deshuesadas, para espolvorear
- orégano seco, para sazonar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 Min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50 Min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3 Std. 40 Min
Robalo envuelto en hoja de plátano y hoja santa
50 Min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1 Std. 10 Min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50 Min
Crema de papa y poro, camarones con verduras y duraznos al vapor TM6
1sa
Bernesa con ejotes blanqueados
15 Min
Chiles rellenos de bacalao
1 Std. 15 Min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Sopa de habas
2h
Bacalao a la Vizcaina
1 Std. 15 Min