Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso parmesano
- 200 g de harina
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 1 dientes de ajo
- 50 g de poro
- 80 g de zanahoria
- 30 g de apio
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ramita de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel, secas
- 30 g de puré de tomate
- 900 g de costillas de res, con hueso, en trozos pequeños
- 2 cditas de sal
- 350 g de vino tinto
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3347 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 min
Cazuela finlandesa de jamón y zanahoria al horno
2h
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Pollo a la cazadora
40min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Sopa Tex Mex de pavo
50 min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Pescado a la talla
40min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 godz. 25 min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min