Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
salsa
- 6 dientes de ajo, pelados
- 10 g de pasta de curry rojo
- 20 g de mantequilla de cacahuate
- 10 g de salsa sriracha
- 20 g de catsup
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 10 g de azúcar
- 50 g de agua
- 2 cditas de semillas de ajonjolí, blancas
Mezcla de pescado
- 500 g de filetes de pescado blanco, en trozos (4 cm)
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta blanca molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cda de almidón de tapioca
- 100 g de cubitos de hielo
Caldo y palitos de pescado
- 40 g de pasta de curry rojo
- 20 g de aceite vegetal
- 1500 g de agua
- 10 g de hojas de cilantro
- 50 g de echalot, pelado, en trozos (2 cm)
- 20 g de té limón, fresco, en trozos (4 cm)
- 10 g de hojas de lima kaffir frescas (aprox. 4 hojas)
- 100 g de leche de coco
- 1 cda de salsa de pescado, al gusto
- 60 g de jugo de limón verde
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 20 g de azúcar
- 400 g de fideo celofán, remojado en agua por 10 minutos y escurrido
- 200 g de camarones, pelados
- 300 g de champiñones
- 200 g de tofu, en cubos (2 cm)
- 250 g de jitomates cherry, en mitades
- 300 g de hoja de col china, en rebanadas (1 cm)
- 300 g de pak choi ( acelga china), en rebanadas (2 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3529.2 kJ / 843.5 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 121.8 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1683.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nieve de hierbabuena
20min
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12 godz. 50 min
Ensalada de pesto vegano (Pelar)
35min
Curry verde thai vegetariano
35min
Salsa de espárragos
25 dk
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Boloñesa de avellanas
35min
Ajillo de chipotle y guajillo
10min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30 dk
Cremoso de chiles en nogada
45min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1sa 15 dk
Hongos al pastor
20min