Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de garbanzos secos
- 440 g de agua
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de cúrcuma en polvo
- 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
500
g de filetes de huachinango, en bastones (2 cm x 5 cm)
of 500 g de filete de bacalao, fresco, en bastones (2 cm - 20 g de cebolla
- 450 g de pulpa de calabaza de castilla, pelado y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, solamente las hojas
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 5073 kJ / 1211 kcal
- Eiwitten
- 113 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 1943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel Azteca low carb
50min
Salpicón de pollo
25min
Tacos de lechuga con pollo
30min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Muffins de omelette con cebolla cambray
50min
Croquetas de papa y brócoli
40min
Tortitas de calabaza y pavo
40min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35min
Trufas de almendra y dátil
1h
Hot cakes de plátano sin gluten
25min
Figuritas de papa y queso
2h 30min