Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de apio en trozos (reserve las hojas para decorar)
- 150 g de puerro (la parte blanca) en rodajas
- 250 g de patatas peladas y chascadas
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 396 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 1.29 g
- Koolhydraten
- 7.08 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 1.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de hinojo
30 Min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45 Min
Crema de acelgas y piñones
45 Min
Sopa de manzana y apio
45 Min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 Min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30 Min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 Min
Crema de escarola con queso feta
35min
Vichyssoise de apio
40 Min
Crema florentina (de espinacas)
45 Min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 Min
Crema de coliflor y brócoli
40 Min