Compatibele versies
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 vanilla bean pod
- 170 g sugar, plus extra to sprinkle
- 910 g whipping cream
- 8 egg yolks, from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 38 mg
Alternatieve recepten
Red Velvet Waffle
20 min
Slow cooked Pears in Red Wine
Ninguna valoración
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1sa 50 dk
Baked Alaska
28h 40min
Gooey Hot Chocolate Cookie (Metric)
2 godz. 40 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Champagne crème brûlée
2hod. 25min
Steak tartare
30 min
Bloody Maria
2sa 45 dk
Cochinita Pibil
4 godz.
Conchas
3 godz. 15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3sa 40 dk