Apparaten en Accessoires
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
vanilla bean pod1
-
sugar plus extra to sprinkle170 g
-
whipping cream910 g
-
egg yolks from large eggs8
-
tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
38 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1556 kJ /
372 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2u. 15min
Lemonade
5min
Tiramisu maritozzi
11u.
Steamed Molotof
30min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1u. 50min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14u. 30min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Geen beoordelingen
Traditional crème brûlée
25u.
Panna cotta
6u. 15min
Hollandaise Sauce
15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min