Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de maracuyá
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 50 g de azúcar invertido
- 225 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- 100 g de manteca de cacao, o pintura roja para chocolate, (p. ej. Mabaker and Chef®)
Temperado de chocolate
- 600 g de chocolate de leche, en chispas o trozos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 538 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sable
1 godz. 50 min
Masa sablé
10min
Salsa de vainilla
15min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Croquembouche con natilla de naranja y chocolate negro
10 Std.
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4h
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Dulces de caramelo TM6
2 godz.
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min