Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Esponja
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de sal
- 140 g azúcar glass más 1 cucharada para decorar
- 6 yemas de huevo
- 1 cdita de café soluble
- 40 g de avellana, troceada
- 60 g de harina de trigo
- 40 g Licor de avellana
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de mascarpone
- 200 g de queso crema
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de café soluble
- 150 g de chocolate amargo cortado en trozos
- 5 g de mantequilla
- 20 g de avellana molida
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 18126.4 kJ / 4332.3 kcal
- Eiwitten
- 76.1 g
- Koolhydraten
- 403.2 g
- Vetten
- 266.4 g
- Verzadigd vet
- 139.3 g
- Vezels
- 21.3 g
- Natrium
- 1809.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de arroz sin lácteos
30 Min
Galletas finlandesas de invierno
1 Std.
Fruit cake
4h
Atole de Nutella
15min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Panquecitos de cereal integral
1u. 5min
Tejuichela
25 Std.
Panqué de vainilla
55min
Calzones
1 Std. 30 Min
Panquecitos de arroz
35min
Gelatina de queso y piña
4h
Atole de chocolate
20min