Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de chocolate semi amargo
- 30 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de mantequilla sin sal
- cocoa, para espolvorear
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 218.7 kJ / 52.1 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema batida
10min
Red Velvet
1h 20min
Crema pastelera
10min
Mini bizcochos de limón con glaseado de romero
1h 15min
Pasta choux
20min
Pastel avellanado crispie
3 godz.
Pastel de rompope
2 godz.
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Ganache de chocolate
35min
Pasta choux
2 godz.
Azúcar glass
5min
Glaseado de crema de mantequilla
5min