Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pastel
- 70 g de harina
- ½ cdita de polvo para hornear
- 120 g de azúcar
- 3 huevos
Gancahe de chocolate
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos o chispas
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Montaje
- 200 g de chocolate con leche, en trozos o chispas
- 1 - 2 cda de granillo de chocolate
- 1 - 2 cda de chochitos de colores
- 2 paleta de caramelo
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1616.1 kJ / 386.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 72.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
1 Std. 50 Min
Helado de chocolate
12h
Helado de chocolate
8 Std. 30 Min
Papas Anna
1 Std.
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
30 Min
Macetitas de chocolate y fresas
40 Min
Helado de caramelo y sal TM6
14 Std.
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 Std. 30 Min
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3 Std.
Mojito de Frambuesa
5min
Tronco navideño
1 Std.