Apparaten en Accessoires
Ravioles de espinaca y requesón
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
5 porciones
Ingrediënten
-
400 g de pasta fresca consulte la sección de Básicos
-
1 diente de ajo
-
30 g de aceite de oliva
-
200 g de hojas de espinaca fresca
-
1 pizca de sal
-
pimienta negra molida al gusto
-
100 g de requesón
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Eiwitten
11 g
Calorieën
1449 kJ /
345 kcal
Vetten
15 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS SABORES DE ITALIA
57 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Papas Anna
1u.
Bagels
2u.
Masa para pasta fresca
1u.
Gnocchis de papa
50min
Pasta fresca básica
25min
Ravioles de salmón y queso
50min
Pan para hamburguesa
3u. 20min
Spaghetti alla putanesca
40min
Focaccia de papa y romero
1u. 40min
Palitos de pan
1u. 45min
Fettuccini Alfredo
30min
Focaccia - Demo presentadores
35min