Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de chocolate
- 340 g de harina de trigo
- 140 g de azúcar glass
- 50 g de harina de almendras
- 20 g de cocoa en polvo
- ½ cdita de sal
- 190 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 1 huevo
Ganache
- 360 g de chocolate con leche Jivara Chocolate con leche
- 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de glucosa
Montaje
- 670 g de frambuesas, frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2005 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta sable
1h 50 min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2h 20min
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3 Std.
Sedoso de pistache
1 godz. 30 min
Ganache de chocolate
45 min
Macarrones con merengue francés
1 godz. 30 min
Blintzes
1 godz. 30 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
NY Cheesecake
1 godz.