Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Voeding
- per 400 gramos
- Calorieën
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 294 g
- Vetten
- 152 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de caramelo y sal TM6
14h
Ganache de chocolate
45min
Praliné de avellanas
20min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Pastel avellanado crispie
3h
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30min
Ganache de chocolate
35min
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Praliné de almendras
1h 10min
Praliné de almendra
15min
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min