Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 50 g de vinagre blanco
Praliné
- 250 g de avellanas tostadas, sin cáscara
- Voeding
- per 400 gramos
- Calorieën
- 10899 kJ / 2595 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 294 g
- Vetten
- 152 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14sa
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
La Pavlova despeinada
4h
Mi Paris Brest
1h 30min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 Min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2h
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1h 50min
Pastel avellanado crispie
3h
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Mermelada de cebolla y tocino
40 min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min