Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Jakobsmuscheln, frisch, groß (ca. 500 g)
- 2 ½ EL Olivenöl, mit Zitronengeschmack
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- Eiswürfel
- 2 ½ EL Butter
- 50 g Weißwein
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Honig
- 3 Zweiglein Thymian, frisch, zum Garnieren
- 1 Prise Meersalzflocken, zum Garnieren
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 2226 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 56.6 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 1804 mg
Alternatieve recepten
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 Std.
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Smoky Aioli
15min
Smoked Salmon Roulade
1 Std. 55 Min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25 Min
Fischburger mit Koriander Mojo
45min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55 Min
Scallops & Pea Puree
20 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Sauce Tatare
15min