Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1195 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1ωρ.
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Steinpilze sous-vide
30 λεπτ.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Boeuf Bourguignon
2u. 45min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Glasierte Karotten mit Honig
1ωρ. 20 λεπτ.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Buchweizen Bowl mit Rinderfilet und Käferbohnen
50 λεπτ.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1ωρ. 30 λεπτ.