Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 614 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4h 35 min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Schalotten anbraten
25min
Zwiebeln anbraten
25min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 Std. 20 Min
Risottobällchen Jack O´Lantern
1 Std. 50 Min
Melonensorbet
15min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min