Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chili-Schokoladeneis
- 150 g Zucker
- 1 rote Chilischote, getrocknet, z. B. Birdseye (siehe Tipp)
- 100 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 8 Eidotter
- 40 g Kakaopulver, ungesüßt
- 620 g Milch, 3,6 % Fett
- ¼ TL Salz
- 620 g Schlagobers, 36% Fett
Whiskey-Sirup und Fertigstellung
- 120 g Bourbon Whiskey z. B. Jack Daniel's, Jim Beam..., (siehe Variante)
- 100 g Zucker
- 20 g Wasser
- 30 g Ahornsirup (siehe Tipp) (optioneel)
- 2 - 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Zimt, gemahlen
- ½ TL natürliches Vanilleextrakt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 147 mg
Alternatieve recepten
Apfelkren
40min
Smoky Aioli
15min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15h
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Marinierte Schwammerl in Öl
48h 30min
Bellinimark
1 godz. 45 min
Süßer Marillensenf
55min
Scallops & Pea Puree
20min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4óra 30p