Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40 - 45
g Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten
of 40 - 45 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft, feine Stängel grob geschnitten - 80 g Salz, unjodiert
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 40 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
-
4
frische Kaffir-Limettenblätter
of 1 Stängel frisches Zitronengras, in Scheiben (5 mm) - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 350 g Karotten, geschält, in Stücken
- 250 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Stück Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 150 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 150 g Paradeiser, in Stücken
- 60 g Misopaste
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min
Confierter Knoblauch
27 Std. 15 Min
Chai Pulver
10 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 godz. 20 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Kimchi
74h 15min
Kichererbsen Masala
45 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40 dk
Kräuterpaste
45 Min
Rote Currypaste
10 Min
Ingwersalzpaste
30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min